Bering Valgmenighed

Cafekoncert med MeloDivaerne

Billetsalget begynder 1. oktober.


Vi er stolte over at det er lykkes os, at få ”MeloDivaerne” til at kommer i forsamlingshuset og give en koncert den  31. januar 2025 klokken 19.00.

”MeloDivaerne” er en flok skønne kvinder, der er omrejsende i smil og glæde. De byder på solosang, korsang og sandelig også fællessang med publikum. Med et blink i øjet serverer de alle de go’e gamle sange og nogle af de nye.


De synger på plejehjem, til byfester, familiefester, til butiksåbninger eller hvis der er brug for lidt ”larm” i gaden.  De giver også prøver på deres repertoire hos korets primus motor, Ann Padkær, når hun holder sine parkkoncerter på Højgård i Odder. Siger navnet dig noget? Jo, den er god nok, hun er en af Berings medlemmer og kirkesangere. Endnu en af vores kirkesangere, Sanne Falkenberg synger også med og ved pianoet sidder såmænd, Marianne Villadsen.


Vi åbner dørene klokken 18.00, hvor cafeen også åbner. Her kan købes kolde og varme drikkevarer og lidt snack. Koncerten begynder klokken 19.00  og i den indlagte pause er der mulighed for at købe lagkage. Efter koncerten er der lejlighed til at blive siddende og snakke  cafeen er også åben, så du lige kan nå en sidste drink.