Bering Valgmenighed

Mortensand i Bering

Spis-sammen i Bering - Søndag 10. 11. 2024 18.00

På utallige opfordringer, ikke mindst fra os selv, så  er vi atter klar til at stå  i spidsen for fællesspisning i Bering Forsamlingshus.

Før i tiden var fællesspisningen en begivenhed bundet op på opskrifter fra  Frida Nielsens kogebog fra 1910.

I de senere år har vi fornyet konceptet, så det falder omkring Mortens-aften. Vi i ”Det sammenspiste mad-hold” (Ellen & Arne, Ann & Ole og Dorthe & Henning), står for madlavningen og sammen med jer skaber vi den fælles hygge med sang, snak og ikke mindst spisning.

Lige som i de seneste år,  skal vi have mortensand med kartofler og hjemmelavet rødkål og til dessert, æblekage med flødeskum. Traditionen tro er der dejlig køligt kildevand ad libitum, fra vandhanen til middagen. Ønsker du stærkere drikke må du meget gerne medbringe drikkevarerne selv.

Mortensdag er i år mandag den 11. november, men vi byder på spisning allerede på Mortensaften, søndag den 10. november i Bering Forsamlingshus. Vi åbner dørene ca. klokken 18.00 og satser hårdt på, at der er varm mad fra klokken 18.30. Af hensyn til indkøb skal vi have tilmelding til arrangementet senest den 4. 11., hos Dorthe på telefon 20 67 47 36 eller på mail: demads@youmail.dk.

Vi er, lige som sidste år, gået i skarpe forhandlinger med Super Brugsen om en god pris på andebrysterne, men priserne har jo kun kendt en vej i de sidste to-tre år. Vores store mål er at holde prisen på menuen på kr. 100,00 pr. deltager, men vi kan måske blive nødt til at justere den lidt. Du betaler først på dagen enten kontant eller på mobilepay.

Du behøver ikke at være medlem af Valgmenigheden eller Bering Gymnastik og Teater for at være med, du skal bare have lyst til bidrage til Bering-hyggen og huske at tilmelde dig inden den 3. november. Vi glæder os til at se rigtig mange af jer den 10.11.

Det sammenspiste mad-hold